Om Stefan

 

Hej

Starten i mitt yrkesliv som fotograf var på en dagstidning 1975. Med nästan 15 år som reportage- och sportfotograf blev jag sugen att stå på egna ben. 1990 började jag fotografera på heltid i mitt eget företag. Mina kunder är sedan dess reklambyråer, kommuner, landsting, företag, tidskrifter och tidningar.

En stor del av min arbetstid använder jag till fotografering åt mina företagskunder. Ofta är det väldigt omväxlande uppdrag med stora inslag av kreativ problemlösning när det gäller ljussättning, fotovinklar och rekvisita. Motiven framför kameran bestämmer du som kund men ofta är det produkter av olika slag, bilder på personal i arbete, maskiner, gruppbilder, fastigheter, ja i stort sett kan det vara vad som helst.

Jag fotograferar gärna på plats på ditt företag eller i andra miljöer.

Givetvis är det också möjligt att fotografera i min studio som finns i Mariestad. Den ligger i markplan och är lätt tillgänglig med bilport för smidig inlastning.

Reportagefotografering är också en stor del av mitt arbete som ligger mig varmt om hjärtat. Då brukar det var lite andra utmaningar, nya miljöer, spännande människor och ofta en lite tajtare deadline.

Välkommen att höra av dig

Med vänliga hälsningar
Stefan Svensson